Nem postázunk, a fülpárnákat kizárólag személyesen lehet megvásárolni Budapesti üzletünkben, hétfőtől-csütörtökig 9 és 17 óra között.


Üzletünk a Fejhallgató Szerviz Budapesten, a VIII. kerületben található, a Klinikák és a Corvin-negyed metróállomások (3-as metró) között, a Klinikákhoz esik közelebb. A metró kijárata az Üllői út és Szigony utca sarkán van. Az Üllői úton kell elindulni a Corvin-negyed irányába (jobbra), a metró oldalán. Az üzlet a Bókay János utca és a Leonardo da Vinci utca közötti háztömbben van. Szervizünk egy földszinti üzlet, a kapualjnál kicsit tovább kell jönni. A homlokzatra kihelyezett molinóról lehet minket felismerni.

Hétfő 9:00 – 17:00
Kedd 9:00 – 17:00
Szerda 9:00 – 17:00
Csütörtök 9:00 – 17:00
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Tudnivalók vidéki vásárlóinknak

Ha Ön vidéken lakik, és nincs lehetősége ellátogatni üzletünkbe, de mégis szeretne tőlünk vásárolni, a következőket tudjuk javasolni: egy Budapesti ismerősét kérje meg a vásárlás és postázás lebonyolítására, mivel üzletünkben kizárólag személyes átvétel és készpénzes fizetés lehetséges, tehát a fülpárnákat postán nem tudja megrendelni tőlünk. Ugyanakkor sokkal praktikusabb, ha elhozza a fejhallgatót hozzánk, ha van rá lehetősége, mert az üzletben díjtalanul kicseréljük a régi fülpárnákat a tőlünk vásárolt utángyártott fülpárnákra, és így vásárlás előtt lehetősége van meggyőződni róla, hogy a kiszemelt fülpárna a valóságban is megfelel-e az Ön elképzeléseinek.

Fejhallgató Szerviz Bdapesten